Gootsteen ontstoppen in Tilburg

Loopt het water in uw gootsteen de laatste tijd niet meer zo goed weg? Hoort u allerlei bubbelende geluiden? Of ruikt u een vervelende geur? Wellicht is het dan tijd voor gootsteen ontstoppen. Er zijn diverse stappen die u hiervoor zelf kunt zetten. de door ons aangedragen professional, al jarenlang actief in de regio Tilburg, geeft u met plezier enkele tips.

Hoe kunt u zelf uw gootsteen ontstoppen?

Vaak heeft zich al geruime tijd allerlei vuil opgehoopt in uw afvoer. Door de viezigheid te verwijderen, zullen de problemen in veel gevallen verdwijnen. Haal hiervoor de sifon leeg. Zet er wel een emmer onder, omdat er allerlei drab vrij kan komen! Is dit niet voldoende? U kunt ook een kopje soda, gevolgd door een flinke scheut azijn en kokend water, door de gootsteen spoelen. Eventueel herhaalt u dit nogmaals. Tot slot kunt u ook met een ontstopper aan de slag gaan om de problemen op te lossen.

Haal er een professional bij

Lukt het u niet om de overlast te verhelpen? Dan zijn er zwaardere middelen en methoden nodig. Een professional kan u hierbij uitstekend van dienst zijn. Wij helpen u hier graag bij: laat ons dan de gootsteen in de badkamer of keuken ontstoppen. Bel ons op het nummer 0800 255 3733, dan maken we een afspraak om vlug bij u langs te komen. In Tilburg en omstreken kunt u op onze expertise rekenen!