Sanitair nodig in Tilburg?

Wilt u uw badkamer verbouwen? Of gaat u verhuizen naar een nieuwe woning en bent u op zoek naar passend sanitair? de door ons aangedragen professional beschikt over een ruim assortiment. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Toiletten
  • Wastafels
  • Badkuipen
  • Douchecabines

Voor iedere stijl hebben wij het geschikte sanitair. Kiest u voor romantisch? Of wilt u graag een moderne uitstraling? Vraag ons naar de vele mogelijkheden! Niet alleen voor de levering van het sanitair, maar ook voor de installatie en het onderhoud zit u goed bij ons. In Tilburg en omgeving staan wij voor u klaar.

Wij weten raad met elke ruimte

Bent u benieuwd welke kosten er aan onze diensten zijn verbonden? Wij komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken en uw wensen te bespreken. Aan de hand daarvan stellen we geheel vrijblijvend een offerte voor u op. Maak gebruik van onze expertise, onze vakmannen weten namelijk raad met iedere ruimte. Is het vertrek heel klein? Wij weten uw sanitair praktisch in te delen. Heeft de kamer rare vormen? Vraag ons naar de opties, er is meer mogelijk dan u wellicht denkt. Kortom: voor contact met een echte specialist in sanitair bent u in de regio Tilburg bij ons aan het juiste adres!