Badkamer installeren in Tilburg

Is uw badkamer toe aan een complete renovatie? Moet de wastafel vervangen worden? Of laat u een woning bouwen, en zoekt u een specialist in badkamer installeren? Of het nu om aanleg, renovatie of reparatie van badkamers gaat: in de regio Tilburg kunt u hiervoor terecht bij de door ons aangedragen professional. Onze medewerkers beschikken over ruime ervaring op het gebied van sanitair. Ze zetten hun expertise graag voor u in.

Inloopdouche maken of bad plaatsen?

Welke tegels wilt u kiezen? Wilt u een badkuip of een jacuzzi? Moet er een aansluiting voor de wasmachine komen? Welke kleuren wilt u laten terugkomen? U merkt het al: op het gebied van badkamers is er vandaag de dag bijzonder veel mogelijk. Wanneer u daarbij wel wat advies kunt gebruiken, denken onze medewerkers met plezier met u mee. Van advies geven tot douchebak plaatsen: wij draaien onze hand er niet voor om!

Maatwerk van uw badkamer installateur

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden? Wilt u een afspraak maken om te bespreken wat er moet gebeuren in uw douchevertrek? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op het nummer 085 - 106 1600, of vul ons contactformulier in. We komen dan naar u toe om de situatie te bekijken en alle mogelijkheden door te spreken. Bij ons bent u verzekerd van maatwerk en kwaliteit. We zijn u in Tilburg en omstreken met plezier van dienst!