Teamfoto Oomen Totaalbouw
Werkzaam in Tilburg, hoofdvestiging Steenbergen

Bad plaatsen Tilburg

Voor een moment van ontspanning en rust is een bad in uw badkamer een must. Wilt u uw badkamer verfraaien met een mooie badkuip en waarde toevoegen aan uw huis? Als u nog geen bad heeft of als uw badkamer ook een modernere uitstraling kan gebruiken, dan zijn wij er voor u.

De badkamerspecialisten van Oomen Totaalbouw zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt. Laat onze experts u bijstaan ​​in de zoektocht naar het perfecte bad voor uw badkamer en uw wensen. Heeft u liever een bubbelbad, jacuzzi of een simpel groot ligbad zonder toeters en bellen?

Bad vervangen Tilburg

Een nieuwe badkuip laten plaatsen kan een uitdagende klus zijn. Welke baden zijn geschikt om op dezelfde plek te worden geplaatst? Zijn er aanpassingen aan de leidingen nodig? Onze loodgieters zijn beschikbaar om naar Tilburg te komen voor een grondige situatieopname en om u te informeren over de opties.

Laat ons al uw zorgen en stress wegnemen door uw bad te laten vervangen door onze professionele monteurs. Heeft u hulp nodig? Bel dan naar 0167 729 416 of vul het contactformulier in. Wij zullen zo spoedig als mogelijk bij u langsgaan om alles volledig door te nemen.

Mogelijkheden bad plaatsen in Tilburg

Het aanbod aan baden is de laatste jaren flink gegroeid. Er zijn vele mogelijkheden op het gebied van verschillende vormen, afmetingen en functionaliteiten. Bij Oomen Totaalbouw worden onze loodgieters altijd op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen, zodat ze u kunnen helpen bij het maken van een geïnformeerde keuze.

Soorten baden

Het eerste en het belangrijkste om te weten is het soort bad en de afmetingen die in uw badkamer passen. Bent u op zoek naar een badkuip in ronde vorm of gaat uw interesse uit naar een langwerpige variant? Bent u op zoek naar een bad dat vrijstaand is of overweegt u een bad-douche combinatie?

Voor wie geen grote badkamer heeft, kan een bad-douche combinatie een uitkomst bieden om ruimte te besparen. Uw comfort in de badkuip moet te allen tijde behouden blijven. Het is belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over de verschillende mogelijkheden.

Als u niet veel ruimte heeft in uw badkamer, is een hoekbad een slimme keuze. Ook baden met ingewikkelde hoeken kunnen perfect op maat worden gemaakt voor badkamers. Voor het besparen van ruimte zijn zowel ligbaden als hoekbaden en bad-douche combinaties geschikt om in te bouwen.

Kiest u graag voor een luxe en exclusieve look? Dan is een vrijstaand bad de ideale keuze. Verschillende vormen en maten zijn mogelijk voor baden. Het is daarom zeer belangrijk om van tevoren te bepalen hoe u de badkamer wilt inrichten voordat u een bad laat installeren.

Functionaliteiten en extra's

Of u nu kiest voor een compact bad of een ruim bad, er zijn verschillende functies en extra's beschikbaar. Voor degenen die houden van lezen in bad, is het hebben van een boekenplankje dat niet nat kan worden een absolute must-have. U kunt alles realiseren wat u wilt, zolang uw budget toereikend is.

Is het uw wens dat uw bad ook kan dienen als bubbelbad of jacuzzi? Bij ons kunnen we dat zeker voor elkaar krijgen! Onze vakmannen hebben veel ervaring met allerlei soorten baden in Tilburg. Geef ons uw wensen door via het contactformulier of bel ons op 0167 729 416 om de verschillende mogelijkheden te bespreken op een vrijblijvend moment.


Oomen Totaalbouw staat voor u klaar in Tilburg
Over ons

Oomen Totaalbouw is uw gespecialiseerde partner voor diverse loodgieterswerkzaamheden, waaronder lekkages, cv-ketel storingen en verstoppingen. Of het nu gaat om kleine of grote installatieklussen, geen opdracht is te uitdagend voor ons.Onze bekwame... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0167 729 416

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor bad plaatsen?

Over Oomen Totaalbouw

Oomen Totaalbouw is uw gespecialiseerde partner voor diverse loodgieterswerkzaamheden, waaronder lekkages, cv-ketel storingen en verstoppingen. Of het nu gaat om kleine of grote installatieklussen, geen opdracht is te uitdagend voor ons.


Onze bekwame medewerkers hebben ruime ervaring in het loodgietersvak en streven naar een vlekkeloze uitvoering van elke installatie. Onze betrouwbare en persoonlijke aanpak, waarbij de klant centraal staat, zorgt voor tevredenheid. Door onze veelzijdigheid kunnen we een breed scala aan diensten aanbieden, waardoor we vrijwel altijd uw probleem kunnen oplossen.


Wij begrijpen dat een snelle oplossing van uw probleem essentieel is. Daarom streven wij ernaar om zo snel mogelijk een afspraak te maken, zodat u niet lang hoeft te wachten op een loodgieter. Indien u direct hulp nodig heeft en op zoek bent naar een snelle en betrouwbare loodgieter met kennis van zaken, aarzel dan niet en bel Oomen Totaalbouw direct – wij staan paraat!


Of het nu voor particulieren of zakelijke klanten is, bij een loodgietersprobleem kunt u gerust contact opnemen met Oomen Totaalbouw, uw installatie-expert. Wij staan klaar om u op deskundige wijze te helpen!


Bouwgarant,VCA,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,InstallQ,Erkend leerbedrijf,STEK-certificering,DUBO Keur,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter